Case: BM Silo

Fuldautomatisk robotanlæg

Videoen viser det fuldautomatiske robotanlæg i aktion efter implementering hos kunden BM Cilo. Anlægget er udviklet og konstrueret efter BM Silos produktionsprincip - "just in time", som indebærer enkelproduktion og et mere fleksibelt anlæg. Det fuldautomatiske robotanlæg er udviklet til at fremstille stålsiloer fra råvarer til færdige siloer. 

Som I kan se i videoen, så klarer robotanlægget selve processen med at fremstille stålsiloer helt uden manuel indgriben. Maskinen er specialbygget efter BM Cilos daværende problemstilling og fremtidige ønsker og behov. Laitec er glade for at kunne levere dette robotanlæg hos en meget tilfreds kunde. 

 
"Ingen tvivl om, at Laitec ApS har gjort en gammel drøm til virkelighed - en drøm om et fuldautomatisk robotanlæg til fremstilling af stålsiloer direkte fra råvarer til færdignedpakket siloer - efter princippet "ét-stks-produktion" efter kundeordrer. Laitec ApS har gennem hele forløbet formået at sætte sig ind i vores ønsker, og har udvist stort mod, handlekraft og løst komplekse problemstillinger i dette first-mover projekt. Tak for et rigtig godt og værdifuldt samarbejde. Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer til at arbejde sammen."

Dorte Zacho Martinsen
CEO BM Cilo

Robotanlæggets funktioner

Robotanlægget er udviklet med mange forskellige funktioner for netop at gøre det til et fuldautomatisk anlæg, som håndterer processen med fremstilling af stålsiloer på egen hånd. Anlægget kan variere mellem forskellige emnetyper uden manuel indgriben. 

Robotanlægget omfatter kommunikation mellem et fuldautomatisk pladelager, revolverstanser, kantbukker og 2 robotter på rail og kædebaner til at få paller ind og ud. Robotanlægget er både designet til at kunne håndtere store stålplader på 3 meters længde og mindre emner.
Det hele er kombineret i et brugervenligt receptsystem, som er specialbygget til BM Silo.