Laitec ApS - specialmaskiner i særklasse
Anlæg til industri og det offentlige som robotanlæg og palleteringsudstyr

Laitec ApS er et industriselskab, som producerer og leverer specialmaskiner til virksomheder i hele Europa. Laitec har eksisteret i 5 år, og har i de sidste 3 år fungeret som producent af og leverandør på industrianlæg så som robotanlæg og palleteringsudstyr. 

Vi er en mindre virksomhed, som er lokaliseret i den nordjyske by Aabybro, men vi leverer og implementerer vores industrianlæg i hele Europa, og når du vælger Laitec, har du en samarbejdspartner fra første idé til den nøglefærdige løsning. 

Vi starter altid samarbejdet med et besøg hos jer kunder, hvor vi får en idé om, hvem I er som virksomhed, og hvordan vi kan hjælpe jer med at proces- og produktoptimere i virksomheden samt i arbejdsmiljøet. 
 
Vi udvikler den rette løsning sammen med jer, og specialbygger maskinerne, så de passer ind i jeres virksomhed. 
Har du lyst til at høre mere, kan du kontakte os her
 
                

Samarbejde med Damgaard Automatik

Laitec er systemleverandør på specialanlæg. Vi har ensidigt gentagende arbejde, proces- og produktoptimering for øje, når vi designer og udvikler specialmaksiner til industri og den offentlige.

Vi samarbejder med Damgaard Automatik, som tager sig af software og programmering til vores specialmaskiner. Samarbejdet med Damgaard Automatik sikrer totalløsninger i særklasse.  
 
   

Laitec ApS

Kerneværdien og drivkraften hos Laitec er at hjælpe industrivirksomheder og offentlige instanser til bedre arbejdsmiljø og velfærd i en hverdag, hvor der er fokus på proces- og produktoptimering. 
Vi garanterer, at vores kunder kun får nøglefærdige kvalitetsløsninger hos os. 

Uanset hvad din virksomheds problemstilling er, så tager vi gerne en snak med dig om mulighederne for at aflaste og optimere din arbejdsdag.
Laitec ApS konstruerer og udvikler specialanlæg så som robotanlæg og palleteringsudstyr, og vi har altid vores kunders problemstilling som udgangspunkt i det arbejde, vi laver.