Leverandør af specialmaskiner

Laitec ApS fremstiller og leverer forskellige konstruktionsløsninger, når det handler om specialmaskiner til industri og det offentlige. Vi går højt op i at have vores kunder med i processen fra start til slut, og derfor ser vi os selv som din samarbejdspartner. Når alt kommer til alt, så er det din virksomheds behov, som skal føres ud i virkeligheden.
Den løbende sparring hjælper os med at få indsigt i og forstå din virksomheds behov, som i sidste ende er det, der gør forskellen for det endelige resultat. 
 

360 graders nøglefærdige løsninger

​Vi beskæftiger os med totalløsninger til ensidig gentagende arbejde, proces- og produktoptimering. I samarbejde med dig udvikler vi den helt rigtige løsning, som vi moniterer og testkører på eget værksted, inden opsætning hos dig som kunde. Efter opsætning af maskinen i din virksomhed afholder vi en testkøring for at kontrollere og sikre, at maskinen stadig kan det samme som på vores eget værksted. 

Specialmaskiner og -anlæg

Vi producerer og leverer:

  • Palleteringsudstyr

  • Robotanlæg til industri og det offentlige

  • Specialmaskiner til industri og det offentlige

Vi har kunder i alle størrelser, og vi leverer specialbyggede industrianlæg til hele Europa. Har du spørgsmål til vores services, er du mere end velkommen til at kontakte os her